smallheaderimg

Blog

portfolioImg

Gewichtsloos

Met Yara even geprobeerd om de natuurwetten te omzeilen. Geeft een heerlijk zweverig gevoel.

portfolioImg

Hilde en Saartje

Terug naar het in verval geraakte klooster. Er is bijna geen doorkomen meer aan, gezien de hoge bramenstruiken. Gelukkig toch nog ergens een ingang gevonden en weer mooie foto's kunnen maken.

portfolioImg

Cakesmash Milo

Een klein vrolijk ventje dat voor de eerste keer zijn verjaardag gaat vieren. Daar hoort natuurlijk een heerlijke cakesmash bij. Lekker taart snoepen en heerlijk kliederen.

portfolioImg

Cakesmash Ted

Wat weer een leuk kereltje die 1 jaar wordt. En wat was de taart lekker. Kijk maar eens naar de plaatjes.

portfolioImg

4 Generaties

Zo mooi om mensen een prachtige herinnering mee te geven.

portfolioImg

Ted

Vlak voor het de kerstdagen nog even deze kleine rakker op de foto mogen zetten. Wat had het manneke een plezier.

portfolioImg

Brenda en Nienke

Twee mooie dames en een verlaten klooster. Wat kun je je als fotograaf nog meer wensen? Met wat studiolampen de verlaten en wegkwijnende sfeer proberen vast te leggen.

portfolioImg

Jaimy en Daan

Deze twee mooie mensen wilden graag wat foto's hebben van hun beiden. Voor hun zelf, maar ook voor de ouders om cadeau te geven. Ook met hun naar de Maas gegaan en daar enkele mooie foto's kunnen schieten.

portfolioImg

Floor en Nienke

Met deze twee mooie dames aan de waterkant een prachtige fotoshoot gehad. Mooi gebruik kunnen maken van het licht van de ondergaan zon, wat mooie warme kleuren opleverde.

portfolioImg

Bruiloft Jill en Jimmy

Na een uitstel van bijna 2 jaar door corona, was het dan eindelijk zover. De bruiloft kon doorgaan op de manier zoals het bruidspaar het zich wenste.

portfolioImg

Meikoningin 2022 van de Sjengen

Na twee jaar pauze was het weer tijd voor het evenement "dansen onder de meiboom" van de Sjengenclub. Na een verzorgde brunch werd Samirah Stoop is dit jaar uitgeroepen als koningin. De foto's van deze dag zijn te bekijken via de volgende link.

portfolioImg

Studioshoot met Didi en Yara

Om even wat uit te proberen ben ik weer met twee van mijn kleinkinderen de studio ingedoken. Gelukkig vinden allebei de meisjes het leuk om model te staan.

portfolioImg

Cakesmash Nynke

Een heerlijke cakesmash mogen vastleggen. Wat was dit een heerlijke ervaring en wat was Nynke een geweldig model bij deze sessie. Voorzichtig werden de eerste stukjes taart losgepeuterd en geproefd. Maar even later gingen alle remmen los en werd er heerlijk gesmuld en gekliederd.

portfolioImg

Zwart/wit in de studio

Als het weer niet meewerkt, dan kun je altijd vertier binnen zoeken. Deze keer met deze twee mooie meisjes de studio in gedoken om een leuke shoot te doen.

portfolioImg

Yara

Als je kleinkind spontaan vraagt: "Opa, ik wil foto's maken." Wat doe je dan? Snel je spullen bijeen pakken en van het moment gebruik maken en genieten.

portfolioImg

Jill en Jimmy

Vandaag een leuke shoot gehad met dit mooie gezin. Als aanloop naar hun bruiloft hebben we een afspraak vooraf gemaakt om een beetje aan elkaar te wennen.

portfolioImg

Vriendinnen Didi en Davina

Vandaag een leuke shoot mogen verzorgen van twee vriendinnen. Mooi gebruik kunnen maken van het mooie weer en de schaduw opgezocht in de bossen.

portfolioImg

Cakesmash Joëlle

En dan word je 1 jaar. De wereld begint voor je open te gaan met alles ontdekken en feest te vieren. Als je 1 wordt hoort daar natuurlijk een heerlijke cakesmash bij met bijbehorende fotoshoot.

portfolioImg

Joëlle shoot

Gelukkig mag ik in deze moeilijke coronatijd nog wel plaatjes schieten van mijn kleindochter Joëlle. Over ruim een maand wordt ze 1 jaar.

portfolioImg

fotoshoot Yara en Didi

Na enkele maanden te weinig tijd te besteden gehad om wat plaatjes te schieten, heb ik half december de draad weer voorzichtig opgepakt. Mijn kleindochters Yara en Didi waren de mooie modelletjes.

portfolioImg

Elfia Arcen 2020

Ondanks de coronacrisis was het toch goed toeven in Arcen op Elfia.

portfolioImg

Didi

Even erop uit met mijn (bonus) kleindochter Didi. Zij vindt het geweldig om te poseren. Hierbij een paar voorbeelden van de laatste sessie.